gdzie na śląsku mozna zlikwidowac wgniotki?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sincoder
    Classic
    • 2007
    • 11

Z pieniędzy z abonamentów (niemałych), to żyją przede wszystkim firmy znajomych. Po prostu jak najwięcej prac - produkcja filmowa, produkcja programów i co się tylko da, zleca się na zewnątrz, wiadomo komu. Kolega zlecił nie tej firmie co trzeba, sprzeciwił się XXXX i fruuu, już w TVP nie pracuje.

Arrakis
  • lakatus
    Drive
    • 2006
    • 42

Witam !
    MAm pytanie do osób zamieszkujących region śląska czy orientujecie sie gdzie w nasyzm regionie mozna zlikwidowac wgnioty powastałe np przez uderzenie butem o dach ....dzisiejszej nocy ktos "zyczliwy" rzucil butem badz uderzyl o maske i dach na dachu zostala wkruwiajaca wgniota Obudzielm sie bo wlaczyl sie alarm widzialem lepkow zszedlem na dol, oni sie juz oddalili i nic nie widzialem zeby bylo przy aucie nie tak stweirdzilem ze alarm zeswirowal no ale jednak nie ..moze uda mi sie zidentyfikwoac gnopjow gdyz w biurowcu obok mojego bloku maja pelen monit na teren ktory przylega do miejsca gdzie zaparkowalem ....
    Systemy alarmowe

Komentarz

• bartolini1978
      Elegance
      • 2006
      • 755

Zadzwonie do znajomedo z Renault Tandem i jutro Ci podam . Wisziałem jak to robią cacy

Komentarz

• lakatus
        Drive
        • 2006
        • 42

dziekuje serdecznie ! jesli bys mogl zapytaj ile biora za likwidacje wgniecenia ? Moze uda mi sie hurtem wiecej teg zrobic jesli bylaby atrakcyjna cena.....
        Poki co jestem w trakcie zalatwiania wgladu w monitoring firmy przy ktorej plocie sie to stalo wiec jezeli juz nie dowiem sie kto to zrobil to moze dowiem sie jak to zrobil, ze wstepnej analizy wyglada to tak jakby ktos przebiegl(przeszedl) po aucie wgniotka na masce wgniota dachu przy pdoszybiu i slad jakis z piachu na dachu rysa i slad na tylnej szybie ....sutki opadaja
        PZDR 600 for @ll
        Systemy alarmowe

Komentarz

• bartolini1978
          Elegance
          • 2006
          • 755

Nr podałem na PW. Facet jest w Niemczech i wraca w październiku. Jak złapiesz palanta co zdemolowal Car to wpierd.. gnojowi :evil:

Komentarz

Pracuję...